Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakoj ista usta,obrve poze ove hahah smjesno vise postalo
Sejtan im uljepsao ono sto se promovise na stranicama za odrasle. Tamo je to kultura. Smatram da svaka cura ili zena koja slijedi taj stil tezi da bude glumica. To je nesporno. Zasto onda imati ta neka lica ili usne? Ta oblikovana lica ili usne koriste glumice s sajtova da lakse izazovu eksploziju strasti i izljev sjemena glumca...
svaka ista , ja neki dan na stupu prolazim rodjaka se iskrivila ispred Penthausa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ih negdje kloniraju, sve iste
Ko Prijovicka
Dragi Anele neću ništa da kažem.
Ono srculence taman glavic da pokrije
Malo smo se ubucili
ne kontate da ovi prizori vise govore o njemu nego o njoj. i o njegovim seksualnim fantazijama koje su ocito jace od imana. nije lik slijep bio kad je zenio, odabro je bas ono cemu teži u zivotu.
toliki muslima, nije mogao ženu prekriti... kako je sve jeftino
To je dzaba poslije instaliranja silikona
Kuku crni Anele, šta je ovo?
Права мухамеданка! Бисмилахахаха!
Cemu lazni prelazak na islam, kad je sve ostalo isto, plastika, izvjestacena, razgolicena, po klubovima uziva u alkoholu, ne razumijem cemu izrugivanje vjeri?!
Mislila da će je klixovci zavoljeti, a ono samo izazvala još veći bijes
Prava predstavnica Islamske vjere! 😂 samo joj fali only fans account i spremna domacica!
Trash
😭😭😭😭😭😭
Kada bi joj slikar crtao portret, nacrtao bi usne, a ostalo bi dodao oko usana,ako može stati na papir.
Baš u skladu s prezimenom