Par odmara u Crnoj Gori
225

Marijana Ahmedhodžić podijelila fotografije sa svadbe s Anelom: Udala sam se za najboljeg prijatelja

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marijana Ceillia Ahmedhodžić na svom Instagram profilu podijelila je fotografije sa svadbenog veselja koje su ona i bh. nogometni reprezentativac Anel Ahmedhodžić priredili prije nekoliko dana u Sarajevu.
U opisu nekoliko fotografija na kojima se zaljubljeni par može vidjeti tokom svadbe Marijana je poručila: "02. juna 2022. udala sam se za najboljeg prijatelja. 24. juna 2023. imali smo najljepše vjenčanje".

Potom se u nastavku Anelu zahvalila za "sve što čini za nju i njihovog sina Isaka".

Podsjetimo, par se šerijatski vjenčao još prošle godine, a u međuvremenu su dobili i sina Isaka. Također, prošle subote su u sarajevskom hotelu Evropa organizirali i svadbeno veselje, a tom prilikom mladence i prisutne je zabavljao bh. pjevač Neno Murić.

Svadbeno veselje počelo je oko 16 sati, a brojne poznate ličnosti te prijatelji zaljubljenog para prisustvovali su ovoj svečanosti.

Marijana i Anel su zajedno otpjevali nekoliko pjesama, a pokazali su i plesne sposobnosti. U jednom trenutku Anel je "zadužio" mikrofon i zapjevao hit "Bosnom behar probeharao", što je izazvalo posebno oduševljenje prisutnih.

Zanimljiva scena nastala je nakon što je Marijana svom suprugu u čast naručila pjesmu: "Da se opet rodim, život bih ti dao".

Nakon svadbenog veselja par je napustio Sarajevo, a trenutno odmaraju na crnogorskom primorju.