All I Want For Christmas Is You
0

Mariah Carey presretna što njena pjesma nije zaboravljena

Sarajevo-x.com
Slavna pjevačica Mariah Carey je izjavila da je oduševljena i presretna što je pjesma All I Want For Christmas Is You, još uvijek popularna, čak 15 godina otkako je prvi put objavljena. Carey ponovo otpjevala pjesmu sa mladom tinejdžerskom senzacijom Justinom Bieberom i ocijenila je saradnju sa kao odličnu. Pjevačica je sama napisala i tekst i muziku za pjesmu davne 1994.godine.

"Ja sam presretna koliko je ova pjesma popularna čak 15 godina nakon što sam je prvi put otpjevala, to je veliki uspjeh. Volim kad cujem da ljudima zvoni telefon sa All I Want For Christmas Is You", rekla je Mariah Carey, prenosi britanski Sun.

Samo u Velikoj Britaniji otako je prvi put objavljena pjesma je bila 50 sedmica u prvih 40 najslušanijih pjesama.. Mariah je odlučila da udruži snage i otpjeva sa Justinom Bieberom pjesmu i doda joj mladalački duh. Na YouTube, spot za pjesmu pregledan je 35 miliona puta a duet sa Justinom 12 miliona puta. Pjesmu je prepjevao i Michael Buble, a obe verzije su postali hitovi na interenetu.

"Ja obožavam Božić, to je moj omiljeni praznik i tada puno kuham za sve moje goste. Takođe volim i Thanksgiving, ali mi je Božić posebno drag i počnem da ga planiram još u junu", rekla je slavna pjevačica.