Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je švabo :D
Oderi kozu jakako. Kod nas ubije covjeka, izjasni se da nije kriv iako je od ranije poznat policiji i nikom nista.
Ma nije to samo u Njemackoj, cak sta vise Svicarci su pokrenuli prvi takav sistem kaznjavanja, a postoji u jos nekoliko zemalja EU.
Nije imao vremena polagat jer, treba zaradit 180 tauzenki mjesečno sokole moj...
Ima mjesecnu platu kao neki fudbaleri sto imaju sedmicnu....a bolji je od mnogih
npr. od dzeke
Nek' se doseli kod nas, niko mu ne bi mogao ništa. Smio bi gaziti žene po cesti bez vozačke, a da ga niko ni ne uhapsi...
Čuj 180.000 eura mjesečno, pa nije valjda da igraš za 45-50.000 eura sedmične plate u Dortmundu?! Dođi sine u Real Madrid pa ćeš milione zarađivati :)
Tako je to u jednom uredjenom sistemu, uzima se najvise od onih koji najvise imaju, i narocito to sto je on javna licnost, reprezentativac treba da bude uzor i primjer mladima sve je to uticalo da kazna bude preko pola miliona eura!
3 plate mi veze uzeli... sad nek vidi sa sudijom moze li na rate plaćat...tesko mu je..ja ne znam samo kako ce ikako izdurat...
Tako se kažnjava...samo šteta što on zaradi te pare za mjesec dana..
hehehe s njima nema zajebancije,(njemačkom policijom) niko nema privilegije pa ni virtuoz :D
Eh gdje ovaj zivi, kod nas ako si neka faca u drzavi, drot ce te još i nagraditi