Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za par god bit ce na klix-u kako se jadna mlada pocela drogirati...
Kakva ona manekenka. Ova naša Just me je sa 10 godina nosila Hello Kitty :D
Eh dragi Zulfo sa 10 god nisam ni znala za Hello Kitty ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...modni fašizam.
...strahota, dijete kome samo majkap učini lice zrelijim...svojevrsni modni "ubermensch" nad ženama.
Sexualna exploatacija maloljetnih djevojčica od raznih modnih dizajnera
upropastise mlado dijete... ccc !
Starhota sta urade od djece.
jadna, sad će se tamo kojekakve stare baje izredati na njoj...mislim da nema goreg zanimanja od modelinga, malo njih je sretno da ne moraju proći takav put.
za moj ukus ovo nije vidjelo ljepotice,a nema ni 30 kg kad dobro nakisne:-)
a kad dobije jos koji gramm moze li onda proci ;)
ni 20kg je ne bi izvadilo:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zalost...
Ali zato će roditelji da ispijaju šampanjac u bazenu na tahitiju i prde kroz svilu. Nisu se oni džaba trudili da odgoje dijete.
vidi mrtvila u licu...nije ni lijepo to kad ne zna zatvoriti usta.. :/ ubi me propuh..ko sto bi rekao onaj na đekni :D
Nova Kate Moss!
Pedofilija alert...
jes' joj 14 ali izgleda k'o da joj je 15 .... ali bih ja nju, bez obzira....i dao bih joj 100KM da se nasmije
Joj ovi iz modne industrije će polako u vrtiće doći pa onda u porodilišta...najslađi mliječni zubi, najslađi pupak, prstići, tabani, cmok.... Pa onda pričamo o pedofiliji, a djevojčice i dječaci koji još ne govore kako treba ili pak tek mutiraju u pubertetu predstavljaju sex-simbole.... samo pare, a šta će biti s tom djecom poslije, koga briga....
Predvidjam joj buducnost vene izbodene iglama i smrt u 25 mozda i ranije jer djeca koja neprozive djetinsvo na prirodan nacin nastaju trajne posljedice koje se nemogu izlijeciti zato djeca u bosni koji se sjecaju rata i strahota agresije nikada nece biti normalni ljudi tako i ovo dijete roditelje treba propucat
Kada se sjetim treba iz osnovne i srednje skole, znam da one koje su bile "macke" i malo odskakale od ostalih, su do 25 godina vec bile ofucane i ostarile, te su malo koga zanimale, dok su one druge postale prave mace.
i onda kad je neko zguzi prijavi ga na osnovu toga sto je maloljetna i sto hoce da mu uzme sto vise para
Za par godina ubi ce se sa drogom. I to bi to bilo.