Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napuni i tebe neko, nek je sa srecom.
Napokon mogu mirno zaspat
E da ovu vijest nisam cuo ne bih mogao zaspati
mogu misliti ko je napunijo
Ko je ispalio metak ako se smije znat?
Šifra kad si trudna u zdravstvenom kartonu; Ležeći Policajac
Hocemo li uzivo gledati rodjenje djeteta ove kuravele?
wau, žena je zatrudnila, vijest za headline-e
Opaaa sad znamo sta je radila prije 9 mjeseci. Sram je bilo.
Sa-x e na sta si spao
Ona vec u startu dala muzu na znanje da je dijete njeno, a on je obicni donator.
Ovo sve postalo bolesno, cuj cekat do 18 da samo odluci koji ce spol biti, nas ce pocet zemlja gutat koji smo debili postali.
Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. WOW kako napredan svijet. Ovi običnjaci (koji pojma nemaju o slobodi, pravima i toleranciji) laički pogledaju između nogu i odrede spol. Strašno. Bravo Emily.
Ova Svj. Inteligencija nam je otkrila da nosi vaneemaljca i da ce on sam kada bude imao 18god odluciti jeli bi tj. dvocijevka, trans tj trocijevka ili nesto trece. A ne kao danas da se djetetu upise M/Z kako Bog zapovijeda. U nje bas ko da joj je muzijak zatrudnio.
Hoes are always gonna be hoes.
Dobra
redakcija trač tabloida nije normalna