Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti pricu, ona ima 90 godina, moja nena s 80 bila zguzvana ko opusten testis.
Kakva je ovo prikazatinja, necu moci zaspati veceras!
Sad znamo na koga je Silvester.
Ja nakaze, gluho bilo. Lijepe naše nane, ne kriju godine i ljepše 100 puta izgledaju od ovog akrapa.
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH VRATI,ZELJNO TE CEKAMO BRACA : OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . .SLOBODA I NEZAVISNOST KURDISTANU NA SVE CETIRI STRANE. .POZĐRAV HRNJICA
Ja bi nju natako a vi kako hocete
Ovo nije Stalloneova stara. I ova zena nema 90 godina. Ova zena je dosta mladja.
Ministar porucuje:Nemojte jesti da Zlatko moze u avion sjesti. Sto se tice te liste ugrozenih, ministar je obecao da ce vrlo brzo biti javno objavljena... popis je iduce godine!
umjesto ovih raznih apsolutno nebitnih i odvratnih clanaka koji se objavljuju, bolje da vi sa KLIX-a trazite ljude u nevolji poput porodice Ismeta Omerovica, pa da se sazna za sve koji su u nevolji, pa da se pomogne koliko se moze... prva dobra stvar na ovom portalu koja je urađena je objavljivanje te tuzne zivotne price. ujedinimo se i pomazimo jedni drugima u nevolji, svakako nam se crno pise, i naravno kako je rekao nas dragi Bahil: stedite ljudi, nemojte jesti... javljajte vise za ovakve ljude u nevolji da budemo humani kao sto smo u ratu bili.
Da imam avion, kao sto nemam ovu spodobu ne bi pustio da se ukrca. Tamam posla da otvori usta pa isisa sav vazduh iz kabine.
sada ce i ove fufice sarajevske da se ugledaju na ovu grdobu navalite na kolagen rave ku
UH bem joj mamu STO ME PREPADE
bolje mu je da zamijeni ovu mamu onom iz \"stoj ili moja mama puca\" ona tetica je bas slatka :D
Kontam Jackie Chen se transofrmiso u zemsko :), kad ono Rambaba 4, mogli su odmah novi film napravit Rambaba 4, i da se pojavi na premijeri svog filma, sa jos novim ustima na gu.zi.ci ! Pa baba, baba, jesi li ti sebe pogledala u ogledalo, bemte u stau, pa vici vau vau !
Nadam se da je ona zadovoljna i sretna sa svojim spoljasnjim izgledom, i to je jedino bitno. Sta drugi misle o njenom izgledu to je totalno nebitno.Uzas je ako ne prihvatas sam sebe.
STO ,STA FALI BAS JE DOBRA
.....zenska, kao da je poljubila peglu na trici.....