Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene je to opasan godisnji!
I JA BIH U SPA CENTAR DA MALO ODMORIM
Pa sta, u Africi zapalili dvojicu lopova nasred ceste jer su htjeli ukrasti vrecu krompira. Lik gori hoda i dere se za pomoc. Nista, oni ga kamenuju. Sto veca bijeda to veca okrutnost.
Kod nas bi se potukli za pet KM, to zavisi samo od toga koliko primitivna je sredina u kojoj živiš...
Ako mu je ovo stara, nikakvo cudo da je lik bio onako nenormalan. A kad je umro tek onda je nastupio raspashoj, mrki bi se potukli oko novcanice od $20, a da nece oko tolikih miliona i nekretnina u zemlji gdje se bog zove US Dollar i ima oko 300 miliona sljedbenika. PS: ko me nazove rasistom, nije bio tamo. Ja jesam.