Ostavlja bez daha
195

Majka Luke Dončića oduševila fizičkim izgledom i postala hit na društvenim mrežama

Klix.ba
Luka Dončić u društvu s majkom
Mladi Slovenac Luka Dončić nosio je Real Madrid do osvajanja košarkaške Eurolige, a njegova majka Mirjam Poterbin s kojom je objavio nekoliko fotografija u posljednje vrijeme privukla je puno pažnje evropske i svjetske javnosti.

Dončić je svoj potpisan dres poslao u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović, a na zahvalnici koja je objavljena na Facebook stranici on se nalazi u društvu s Biserkom Petrović i njegovom majkom Mirjam Poterbin.

Congrats#myson#MVP#soproud❤️

A post shared by Mirjam Poterbin💝🍀 (@mirjampoterbin) on

Zbog svog izgleda, majka ovog sjajnog mladog košarkaša privukla je puno pažnje te je izazvala brojne pozitivne komentare na svim društvenim mrežama.

I sama Mirjam aktivna je na društvenim mrežama gdje se često hvali uspjesima svog sina, a na posljednjoj fotografiji napisala je da je ponosna na sina koji je s Real Madridom osvojio Euroligu.

Podsjećamo, Dončić bi trebao biti prvi pik na NBA draftu i već sljedeće sezone ćemo ga gledati u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a s njim će, kao što je to slučaj na svakoj utakmici u Evropi, uvijek biti i njegova majka.