Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga. Jel ima madrac u garaži, da joj kupimo?
najbogatiji a spava kod prijatelja, ako je istina vrlo skromno
malo cudni likovi
drzava te stvori da kontrolises za njih...isto kao FB. Vidjet cemo koja je njegova svrha!! znam0 20 izumitelja iz ex yuge.... i zasto nemaju milione ne milijarde??? de ba narode mučnite malo glavušom!
Jos jedan teoreticar zavjere. Ko te tjera da imas FB a i kako to tebe FB npr kontrolise? Imas profil i mozes ga ugasiti jedino te satrase reklamama e sad ako se primas na reklame onda ne znam. Prije je bilo iskljuci TV upali mozak, jednostavnije je reci iskljuci internet jer se ljudi previse tripuju da je sve neka zavjera. Mucnite malo glavusom!!!
2PacShakur jesi ti ikad glupoko cuo za Snowdenea??? ili wikiliks???
Elon je vizionar. Mnogi ce reci svasta ali napravite vi ovo sto je napravio on pa pricajte.