Iskreno o kćerki
642

Majka Aleksandre Prijović: Žao mi je što nije završila srednju školu, zbog toga je prozivaju

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Borka Mihajlović je u novom intervjuu govorila o svojoj kćerki Aleksandri Prijović. Između ostalog je odgovorila na kritike koje mnogi upućuju Aleksandri jer nije završila srednju školu.

Aleksandrin otac Nedeljko Prijović je napustio porodicu vrlo brzo nakon njenog rođenja.

"Moja je mama nas prehranjivala svojim pjevanjem. Mama je iz jednog sela kraj Našica, a tata je iz Belog Manastira. I mamina braća su pjevala. Mama je umrla mlada i tata mi je nakon toga bio sve na svijetu. Umro je prije tri godine. I ja i Aleksandra bile smo shrvane. Ona je jako bila vezana za svoga deku. On joj je zamijenio oca", rekla je Borka za 24sata.hr.

Borka je spomenula kako je počela pjevati kada je imala 16 godina.

"Isto mi se dogodilo kao i Aleksandri. Završila sam osnovnu školu, upisala srednju, prošla prvi razred, drugi, treći nekako završila i dalje više nisam mogla. Morala sam početi raditi. Ja nisam bila odlikaš, ali je Aleksandra bila štreber, jako dobar đak i žao mi je što nije završila srednju. Zbog toga je mnogi prozivaju, smeta joj to pa je rekla da će, kad se sve ovo malo smiri, upisati tu školu i završiti je", navela je.

Dalje je navela da je znala da će Aleksandra biti uspješna u životu, ali se nije usudila pomišljati da će oboriti koncerte rekorde.

"Sjećam se kad su mi je donijeli prvi put u naručje, nakon što sam je rodila, pogledala sam je i rekla: 'Ti ćeš biti moja najveća zvijezda.' To sam joj uvijek govorila", ispričala je.