Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ona imala samp jednu operaciju, ja sam john travolta
"pjevačicu je, u odnosu na danas, teško prepoznati" - nije teško, nego je nemoguće! Jbt ne znam koga ove silikonjare prave budalom? Uradi desetke nekih "korekcija" i onda nekog uvjerava da je obavila 1-2 minimalna zahvata! Eto mi svi ćoravi!
"samo 1 prije tebe, bio je" (isto i sa operacijama izgleda)
izgledala ljepse nego sada..
Podero bi je ko krme trabanta
Spremna za kasting pornjavu!
Mara zna šta jenkruv k…c ali vidjela je samo jedan!
LOL malo si raketa nema sta..sredila si se..top.. ps. Nemam ni na kafu da je izvedem..
Celo joj vece od budzeta Svicarske
Celo joj vece od budzeta Svicarske
Niste vi nju tačno razumjeli. Onaj je sigurno mislila jednu operaciju po 1cm^2.
Da nije pisalo da je ona nikad ne bih znala ko je..Jednostavno neprepoznatljiva zena. A radite na sebi sta hocete samo nemojte da lazete i da nas pravite mazlumima kako niste nista ili jeste jednu operaciju, iz aviona se vidi da si se sva korigovala.