Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego sta nego ste glupa generacija, ni jedna generacija nije savrsena ali brt ovi 97-00 godiste je za ne povjerovati osnovne zivotne stvari ne znaju. Ne kazem da je citava generacija glupa ali je procenat zestoko glupih daleko veca nego kod predhodnih generacija.
Opusti se. To svaka generacija misli o svakoj buducoj generaciji
Al'što ona mene neerviraaaa grrh.Bez razloga iritira me drama.Sušta suprotnost od Kalisi Ona je (Y) i na kraju će i zavladati.
Kod mene bas suprotan slucaj sto se tice i serije i knjiga, Arya jedan od najdrazih likova, dok me Daenerys iritira. U knjigama pojedina njena poglavlja jako naporna ;)
u tome je i ljepota knijiga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uvijek stariji za mlađe kažu ; ma `ta oni znaju , nemaju oni pojma gdje su šuplji , ma nije to ništa kad smo mi ovo i ono te i te godine bla bla .. uvijek bilo i biće i ne možeš čitavu jednu generaciju staviti u isti koš , ali realno trend sve gluplje i gluplje djece je u porastu zbog svih ovih modernih sranja
isto kao da se niko ne sjeca da je nekada imao 17 godina. naravno da ne znaju nista, nismo ni mi dok ne prodjes skolu zvanu "zivot", to i jest ljepota mladosts, zbog ne znanja ne bojis se nicega i sve ti šega
Znam ovu, ona je setra od onog Bože Vreće :D
Sve mladje generacije ukljucujuci i moju,degradirane genetski modifikovane,,IQ je svake godine sve nizi i nizi u vecini zemalja...
Ne mislimo, znamo.
Oni koji generalizuju citavu jednu generaciju, glupi su onliko koliko i ti, pokusavajuci da dokazes kako oni nisu u pravu za cijelu generaciju.
Ja vas vadim... ebem li vas glupe..
ali nemaš pojma o životu, taman da glumiš u GOT