Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
draga mi je pravo...stvarno jeste, mozda zbog prijatelja...ne znam...ali da je najljepsa zena svijeta...people sorry ali ne ide..
@PretobomI Brate,jedi govna...satra nas vise..
@valkyrie tako je, sta treba sam bit il tretirati zenu kao predmet, dzenetski mirisi hahahah 100% :D
Nisam je nikad gledala ko neku ljepoticu, ali za zenu od "47 godina" ona izgleda 🔝, cak i u poredjenju sa nekim mladjim slavnim koleginicama. Djeluje prilicno normalna.😊
Ne moze ona mojoj Selmi pera odbit.
Koje sranje.
prirodna ljepota. jednostavna.
Kakav crni pipl magazin...
Ja u njenoj faci vidim George W. Busha...
...tragikomično. jel "stručni žiri" ikad u životu sreo ženu, makar u prolazu?
'People', ovdje neko nekog za*ebava...
Ne izjasnjavajte se u ime svijeta nego u ime magazina ! ima bruku ljepsih i boljih ali ne zna se za njih i ne zanima ih popularnost Ova jenifer klasika, nista iznad prosjeka .
E jbg sad.Fina jeste ali covjece najljepsa.Pa cim pproseta covjek 10 minuta kroz bilo koji grad sresti ce bar 2 ljepse.Ali eto.Ne bih se bas nesto ni sekirao.
Dobra je ko masan kosir!
e majko moja, ako je ona najljepsa...
Zar po klixovim standardima nije Amra Silajdzic najljepsa, najuspjesnija, najtrazenija itd.?
EGOIZAM I NARCIZAM U NAJLJEPSEM RUHU.NE ZELIM DJECU ALI ZELIM GUCI , PRADA , GUTIJER DZIDZE MIDZE I DA MI GOVORE DA SAM NAJLJEPSA.NIKAD NECES ANDJELINI BITI NI DO CLANAKA.
sama bila na takmičenju. smiješno. fina je ali pretjerase