Porodica mu okrenula leđa
0
Madonnin brat je beskućnik
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni malo me ne iznenadjuje od one, satanic bitch
Možda je to dio nekog sotonističkog rituala, da gledaš kako ti se rođena porodica pati?
Nesto sumnjam da je on ili bilo koji drugi clan porodice pomagao Madonni kad je d,ro,lja morala spavati sa raznim ljudima da bi se probila u show biznis jer prije toga nije imala za hljeba. Haj, bar je se sjetio kad je bankrotirao. I ovaj je intervju napravio za par stotinu dolara.
Ili si samo ti isto pohlepno bezosjećajno vnogo ko ova italo-američka grdobina?
vazno je da se drolja slika u novim krpicama
mozda covjek radi drogu ili alkohol
Po komentarima se vidi bosanski intelekt.Kao sto je jedini zapazio @pazi sad,otac mu je dao otkaz,niko od srodnika ne zeli da ima bilo sta sa njim.Onda je logicno da Anthony nije cvjecka.
otac mu dao otkaz, sestra nece da cuje za njega, ja bih rekao da je ipak problem u njemu...
pare su gorkog ukusa
Na zalost, ovo je danas stvarnost...Nije rijetkost ovakvo nesto sresti i kod nas..:((
Ja ovo nikada ni necu da shvatim, pa ako ti je iko vazan u zivotu to je tvoja porodica Pomogao bi sestri uvijek a ne da sam milijarder :S Da imam osnovne stvari zivila bi kod mene dok se ne snadje :S
Ne razumijem je nikako... ne bih mogla da ne pomognem bratu sa ovom platom koju imam a kamoli da imama milijarde...
A Seka ima 300 milijardi $ koja američka kučka
Ma ko pjevacice,ni brige ni pameti,laka para,alkohol,droge,blud,razvrat,lazi i naslovnice novina...to je sve sto ih interesuje i sto vide. Nije od nje ni ocekivat neki pametan potez,za to treba imati pamet.