Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovaj iznos nisu uračunati iznosi primjera radi od pravo prijenosa koje su imale TV kuće i prodaje DVD-a. ?????
sestoj deceniji
kapu skidam to je mangupluk
ne znam ko to sluša ali eto, o ukusima se ne raspravlja. kod nas većina sluša turbo folk isto kao što amerikanci i britanci sušaju tu "dance" muziku pa je promovišu preko medija jer su pametni ljudi, tako njihovi pjevači postavljaju trash standarde za cijeli svijet dok naši lokalni trash pjevači ostaju po kafanama i lokalnim diskotekama. ne sluša svak opere, pa bi trebalo prestati izigraati moralne vertikale, 99% današnje muzike, posebno one koja je dobro prodaje, je u biti potpuno smeće i njena svrha je da se dobro prodaje i donese zaradu, ne da prenese neku smislenu i hvale vrijednu poruku slušaocima (čak naprotiv), niti da ostane u nasljeđe budućim generacijama kao svojevrstan "evergreen". madonini cd-ovi, kasete i ostali nosači zvuka su prodani u 200 miliona primjeraka pa valjda drugi znaju šta vole slušati. što se mene tiče ona jednostavno nije moj tip, previše je vulgarna i ponaša se kao prostitutka, a igra na kartu da seks sve prodaje.
odrone bas si odron.
lol sodomora
...odrone, bil' mi objasnio šta je "sodomora" ?
I kazu onda, nemoj skidati muziku sa interneta, muzicari nece zaraditi nista. Bas mi ih je zao :(
Pa naravno da je zaradila najvise kada jos uvijek pruza oooogromne usluge Masonsokoj eliti, tamo je im je ona glavna ravaku/vjestica/predvodnik/zrtva/sex rob magicnih satanistickih rituala. Odavno se zna sta je Hollywood i na koji nacin zvijezde postaju poznate, nije to ni malo suplja prica, samo malo istrazite. Ova ravaku vec sto godina promovise razvrat, sodomoru i gomoru, i sotonisticku 'religiju' Kabalu. I njene stope prate sve ostale raveku u Hollywoodu, zato pustimo curice od 12 godina da slusaju ovu ravaku kornjacu sa galapagosa i rejhanu koja pjeva : bičevi i lanci me uzbuđujuuuuuu opali meeeee
rawaku masonska
@Okice zelene Zato sto je puna ko brod, a sto se izgleda tice, kcerka joj nije za bacanje :P
@Realno,jel bi ti nju sto je puna ko brod ili sto,,baba" izgleda jos uvijek odlicno?:))
Baba se dobro drzi i puna ko brod. Da je meni takva a ne ove balavice sto samo gledaju sta imas u novcaniku
Opalio bi ja nju i dan danas..pricajte vi sta hocete
@ klosar Nije da je pljujemo zato sto je uspjesna, ja joj nekad cak i slusam stare pjesme. Nego sto je qurava zena sa 60 godina. Tina Turner je kako tako bila seksi penzionerka ali ova je fuj i samo sebe ofira. Ona zvaljenja sa Britney i Cristinom si ocito takodjer zaboravio. Ravaku teska, idi vidi na wikipediji sta tacno oznacava pojam diva. Jedino cu priznati da se pravi diva kao Hanka Paldum.
....eto, pa vi i dalje pljujte po ovoj divi, klošari jedni, ma bitno da imate sutra za kahve....ma ja ba....