Ima iskustva s mlađim muškarcima
0
Madonna pomaže Demi Moore da preboli razvod od Ashtona
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
k u r a v e m a t or e !!!
:D Ova Demi se jednom spasila od scijentologije sad ce opet upast u to sranje :D
Eh eh Ma(s)ona ce te nasavjetovati fino ...
to se zove zenski egoizam. Polovnjaca od 50 godina, 2 braka iza sebe...ima djecu...naravno ne moze niti zeli imati vise djece...i hoce pored sebe zdravog, lijepog, bogatog momka od 30 godina kao supruznika. Koji to muskarac na njegovom mjestu ne zeli da ima svoj potomak, svoju vlastitu djecu?
sad će one lijepo se polizati da malo odagnaju brige ostavljenih žena. pa šta će jadnici neg ostaviti. hem staro hem ne slaže im se broj. kod njih XXXXL a bogami bijelci to ne mogu namiriti. to može samo neki dobar crnčuga sa kablom od pola metrića.
EDIN DZEKO, zwei komaden, nocna mora odbranbenih igraca svijeta, zabio im ga je objema, da ga hoce zabit djeko joj nano naniceeee
paa da im je 30 kuka manje i jednoj i drugoj bih rado pomogao da prebrode bivse i razvode
zaklela je se zemlja nebu da ce sve izaci na istinu bolno ce biti na SD
Ashton Kutcher je lafac. Demi idi placi sada.