Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebo mater pa kod nas se i incest pretvori u nacionalizam :((
ja i tata se seksamo ima vec tri godine. niko ne zna. ali mislim da mama sumnja. pocela sam kad sam bila 17. ne znam hocu li prestati.
Freud je o tome sve opisao. Vechina djevojki sanja da je otac poklopi ;-) Neke imaju seks sa njim i kasnije se pokaju. Prijave ga,, a neke shute o tome chitav zivot ;-))
Alo kretencino, kako ti dodje do mudzahedina i Dudakovica? Vijest je o americkoj glumici, p-i-c-k-a ti materina. Zar te bas sve asocira na taj jad koji ste zvali armija?
Pa eto pročitajte \"U sjeni narovog drveta\" by Tariq Ali
Eh jesi glup i nepismen, sramota za ljudsku rasu. Nemam vise nista reci o tome. Tvoj mozak velicine graska i kvocijent inteligencije na nivou sobne temperature to ne mogu shvatiti.
A tako znaci mala se prcila s ocem svoim mog umisliti kako joj je bilo hehe.Hajd sad opalite palju na mene sta cekate haahha.
sto ne mogu ovih komunjara je*bo ti familiju glupu, kake to veze ima sa serijatom gluposti pricas neke lik iznad je u pravu .
sere
Idiote jedan zatupljeni i poremeceni. U serijatu i takvim *ebenim tradicijama je bas tako da cvate incest - tu ocevi i braca, bas zbog zabrane serijata, zaskacu kcerke i sestre. Boze jesi glup. A normalna je pojava da rodjaci prvog ili drugog koljena stupe u brak. Eh boze jesi glup i jadna je ova zemlja Bosna sa takvima kao sto si ti. Tako si glup da mi dodje da vristim.
imbecilu jedan
za peru i slicnu smrbadiju mnogo gore perverzije su normalne. Svoje pravo zvjersko lice pokazali su zlocinima nad zenama i djecom u podrinju i drugdje a \"junastvo\" u traktorijadi i maratonu pred armijom, mudzahedinima i narocito dudakom u krajini..
ZBOG OVAKVIH STVARI VOLIM AHMEDINEDZADA I SERIJATSKI ZAKON
bas jedna divna familija . za primjer drugima.
@Pero Kod vas pogani je to normalno, od nas se za to ide na vjesala.