Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ne povjerovati kakve laži vi pišete.
pa de..bili neobrazovani googlajte malo covjeka,idite na IMDb i vidite sta je sve snimio i koliko ima filmova u postprodukciji pa kazite nesto KLIX F-A-I-L
sta ga boli neka stvar kad je milioner. koliko je para zaradio na osnovu te serije ne zna ni on sam.
Serija se snimala do 2000-te godine, al eto ... nije bitno prenositi potpune infrmoacije. Kad se ovako piše, kako je tek sa ozbiljnim vijestima.
Boro Stjepanović bi trebao dobivati samo tu ulogu.Kamufliran u nepomično drvo.
pa vi sa kliksa niste normalni, cuj nekoliko uloga, guglajte ako ne znate drukcije http://www.imdb.com/name/nm0000580/
ja nisam tako lako za odglumiti....treba biti tih (osim kada vjetar pirka, a tonije lako, probajte vi), neprimjetan...ne moze se to nauciti u skoli glume, to samo moze ako neko ima "prirodnog" (nenamjerna igra rijeci) talenta...toliko.
Kralj :) ta ti znas
Odron....^^