Pjevačica objavila fotografiju
1
Ljubavna saga Rihanne i Chrisa
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu malu K:U:J:I:C:U bih volio vise prebiti nego se hljeba najesti,ono sto joj je ovaj levat uradio malo je koliko ona batine trazi
Ci.ga.nska posla...
kakva ona sponzorusa? pogledaj koliko ploca je ona prodala a koliko on. kako se prodavao njen album a kako njegov? ona je budala jer ona takvog luzera ne treba.
Ne mozete vi zene nikada biti ravnopravne, to je ogromna zabluda, zene Bog nije dao da budu ravnopravne, vec podredjene muskarcu... majka priroda ne zeli vasu ravnopravnost. Uostalom, vas i ne privlace muskarci koji vam pruzaju ravnopravnost, vec dominantni alfa muzjaci kojima ste podredjene. Dakle, ne mozete protiv prirode nikada!
Žali Boze njenih članova u onoj zatupljenoj Americi, samo da ne pomisli da je nešto najnormalnilnije da žrtva sadisti oprosti, jer je ljubav nepobjediva, tugo moja, ovakve treba odmah izbaciti iz javnosti zbog propagiranja pogresnih poruka , znam da je nemoguce.... A tolika borba za ravnopravnost i samopostovanje,,,,,žene žene javite se
Mariše je a guzi još bolje.On ne pripada ligi PRAVIH MUŠKARACA-sarajevskih pedera!
To sta je Chris on uradio,za to nema opravdanja...i sve to je njihova licna stvar,njihov zivot.Oni su obicni ljudi kao i mi,i ja ih licno gledam kao umjetnike...njihov zivot me ne interesuje.I malo smirite tenzije...Nasli su se pravi komentarisati:\"treba je istuc..\" sta ste vi onda bolji?
...jes\' ga role ušećerio :)...ovo ni 21.12.2012 ne budi :))
Treba samo tuci i derat u bulju crnkinju :)
slavili thanksgivin u njemackoj diskoteci.... :-D
E sad bi bilo dobro da je opet nalupa
Dislajkujte zene... ali sve ste vi Rihane, sve ste iste!
Moja dilema je rijesena....puno vam hvala kljix.bla
da je ovaj članak napisao neko ko imam jedva završenu srednju školu. Ma nema ovdje n od novinara :( Sramite se!
Bravo, klix, pisite o ovim r.e.t.a.r.d.i.m.a. Drago mi je i zbog ovakvih clanaka da svi oni koji nisu upoznali zene i zenski rod to upoznaju na ovaj nacin. Dakle, zene nisu nikakvi andjeli, kako ih muskarci pogresno tretiraju, zene su instinktivne sponzoruse. Ako si bogat, popularan, slavan, mozes da joj radis sta hoces, nikada te nece ostaviti, a ako nisi kojim slucajem, samo jedan pogresan potez ti je zadnji. Napustice te odmah sa prvom teskom situacijom u kojoj se nadjes, bez imalo razumjevanja.. zasto, zato sto si anoniman muskarac, iako si sto puta kvalitetniji od ovakvih poznatih d.e.b.i.l.a. koji tuku zene. I nema izuzetaka, sve zene su iste!
klixovci odkad je chris brown reper hahaha ?
Kako vole da ih biješ......