Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni se cini da ovaj nju bakri ??
zna li iko ko je "Eldrick Tont" ? :)
GROHOTOM SE SMIJEM BUAHAHAHA
avion je od red bulla levati
a naj jaca je Lindsi sto tvrdi da su ona i tigar samo prijatelji, nasmija me fakat, dje mos sa vukom bit prijatelj, on sam rezi i ceka da napane s ledja. biti samo prijatelj sa atraktivnom zenom, nema sanse (bar meni nikad nije poslo za rukom) a sobzirom da sam realno za Tajgera mala maca po broju ubacaja u rupe, i to ne samo onih golferske, mislim da bi se tajger ranio kad joj ga ne bi pristavio u onom avionu od sto je kupio od Radoncica.
znaci tu sad Tajger ubauje loptice za golf :P ta ce, nIje ni njemu tu lako, jest on tigar, al valja ustemat onolku kobilu, mogla bi mu i kukove iscasit.
tiger ga ne susi..
Malo čudnu psihu ima ova mlada gospodična... Mislim, što se tiče izbora fraera - sve mi to ide na bdsm.
S Magarca na Donkey