Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dami hoce ko dat 400 maraka da registrujem auto, skino bise go i trco do Mostara i nazad i usput bi skocio jednom s mosta
Ako ne mozes rijesiti problem sa parama,rijesi ga sa vise para!! -.- prodale bi majku za pare sve vam j.e.b.e.m -.- k.u.r.v.o -.-
Dobra pichka
evo skinucu se ja dok nema zike, moze i za milion km treba mi za cistog kokaina ovih dana
Na stranu ekscesi ali izgledom je stvarno uvijek bila vrhunska ckapi.
@ hm - dobra poenta, zaboravih istaknuti. posto smo mi toliko moralni, zato imamo ovako \"malo\" ubojica, kradljivaca, silovatelja i sl u drzavi. toliko smo moralni da nam fali zatvora da bi svi koji tamo pripadaju i stali. i ipak, toliko smo moralni da se necemo ni potruditi da taj nedostatak zatvora vremenom nadomjestimo. ;)
ma, da se razumijemo, ja, kao i clanak, ne govorim o sexu za pare. sexala bih se uvijek i iskljucivo iz licnog zadovoljstva. ali kad je rijec o slikanju, pristala bih se slikati, ali, napominjem SLIKATI, za pare. niko nije rekao da ce sad lindsay da bude yebana od strane fotografa. cak stavise, lindsay je lezbejka, koliko ja znam, tako da, u svakom slucaju, od sexa nema nista.
ma draga moja, ovi nasi balkanci covjeka ubbiju za 500€, brata zavale kao ziranta za 10000€ a da se placa milion $ za sex - nema te zene koja bi se mogla progurati u red od njih - svi bi oni svoje prdare podmetnuli na jeziku su najjaci - taman za blow job
@hm2 Mozes tako s ovim papcima iz playboya, za te pare ne bi ti meni ostala nej.e.b.a.n.a ne sikiraj se, a kako jos sama kazes da ti je muka od morala, nesto bi se vec dalo srediti.
@svasta - cini mi se da ti ne znas da citas, ili ne mozes da shvatis procitano!!! ko je spomenuo sex za pare?! slikati golu zenu nije isto sto i yebati golu zenu. nacrtala bih ti, ali nije ovo paint ;).
@@@hm pojma nemam, ostavi mi mail da ti mogu poslati podatke od moje stare pa je pitaj. samo ti si mi najgori od sve djece, ti branis k.u.r.v.e jer si se zaljubio u jednu, primi moje saucesce. @hm tvoj problem je to sto ne razlikujes moral od laznog morala, u biti ti uopce ne znas ni sta je moral, nadam se da ce ti se jednog dana ostvariti san i da ces naletiti na nekog ko ce ti platiti tolike pare za sex. sretno.
hahaha, hm i @@hm - kraljevi, nemam sta drugo reci :). a nece hm tebe natakarit,ali nece ni mene. nego, pitao me covjek za koliko sam se ja skinula? nisam jos, ali da mi ponude milion, ne lazimo se, svako od nas bi to uradio, i odna fino ispjao koktel na svojoj jahti i smijao se bu-da-la-ma sto ne bi pokazali svoje tijelo za te pare. nego, kad izadju slike u playboyu ( a vjerujem da ce \"moralisti\" prvi znati, jer ih redovno uzimaju, uzivaj u slikama gole L.Lohan. @hm- ok, you saw my name in my mail adress? :)
ne bih da provociram, nego me interesuje cisto sa finansijskog stanovista: za koliko se tvoja stara skinula kad je tebe zacela?
lijepo je vidjeti kako nase cure brane k.ur.v.u od milion dolara, a skidaju se i za 2 case vina
Pa u Machete nije bila obucena ni 10 sec. Kakva senzacija...
@hm2 ma ok je mia, samo rekoh da mene ne nategnu umjesto tebe vidis da su nekakvi natakareni ovi moralisti nagradno pitanje je - da li su natakareni zasto sto: -ne dr.kaju i ne yebu se, buduci da su moralisti -ili sto rade to oboje, samo nam malo glume, pa imaju unutarnji konflikt ?
upravu si, ostaje jos samo pitanje za koliko si se dala ti?