Lov na "vruće" nekretnine
0
Lindsay Lohan kupuje kuću u Dubaiju?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da su nekretnine i u Dubaiju u padu s cijenama, sto zbog ekonomske krize sto zbog velike ponude nekretnina u Dubaiju. Prije 2-3 godine mogli ste kupiti kucu na onom vjestackom ostrvu u obliku palme, i to za 600.000$ plus dobijete stalan boravak u UAE.
kaze \"to bi bila dobra investicija\", pa u vrazju mater zar im je sve investicija, zar ne kupuje kucu radi svojeg zadovoljstva i ćeifa!!!
ma ne bih je ni motkom dotako...ustvari bih...preko ledja bih je sastavio, da se ne digne Naila mi moga :D

mmm maco:-)
ja ba, s lindsey i haverkom na plazi da se mazim, da ne citam na sa-x o dodiku i gazi, samo da guzim oca mi ;-) da mi je joooj
i ja bih
i ja bih s njih dvije na tu palzu:-)