Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nek kazu koliko je puta narkomanu spasio zivot, ko radi taj grijesi.
ma kakvo ubistvo iz nehata, ako ti je posao da lijecis i imas odgovornost za necije zdravlje, a covjeka dugo sopas svakakvim lijekovima i drzis ga ovisnim o njima, nema tu nikakvog nehata. samo 4 godine, nevjerovatno.
kako bi 50-godišnja zvijezda lakše zaspao.
@ me - Bgt se ne glupiraj i ne riSe!
nisam siguran jeli se moze ovako napisati u slucaju muskog roda michael-a \"kako bi 50-godišnja zvijezda lakše zaspala\"? muska zvijezda i zenska zvijezda ..sjajna zvijezda nogometa--ili nije li bolje kako bo 50¨-godisnji zvijezdan zaspao????vrijeme je da imamo nasu vlastitu gramatiku..hocemo reforme!!!