Showbiz
0

Liam Payne objavio sliku kako stoji na ivici ograde balkona na 34. spratu

Klix.ba
Zvijezda grupe One Direction Liam Payne izvinio se fanovima nakon što je objavio fotografiju na kojoj stoji na ivici ograde balkona 34. sprata zgrade.
Dvadesetogodišnji pjevač tvitao je fotografiju prijatelju, no ona je ubrzo izbrisana. Ipak, mediji su je uspjeli skinuti i objaviti. Iza njega se vide noćna svjetla Londona, a Payne se nalazi na samoj ivici bloka balkona.

"Vidjeli ste fotografiju na kojoj se nalazim na vrhu zgrade. Žalim što sam se gore popeo i uslikao. To je bilo glupo i neodgovorno od mene. Žao mi je i molim fanove da ne pokušavaju ovo jer je izuzetno opasno", tvitao je Payne.

Mediji špekuliraju da je fotografija nastala tokom vikenda kada je Payne ugostio trojicu prijatelja iz Wolverhamptona.

Nakon što su se pojavile fotografije njegovog stana koje su mu objavili prijatelji, veliki broj fanova počeo je dolaziti ispred kako bi dobio autogram ili se fotografisao sa svojom zvijezdom. Payne je zamolio sve da prestanu to raditi jer mu je potrebna privatnost.

"Želim zaista da mogu normalno izaći s kim hoću i uživati s mojim prijateljima i da se ne osjećam loše zato što se ne želim fotografisati", dodao je.