Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodošao!
uvijek mi je bio legendaran, a pogotovu sada :D
DA ČOVJEK PROČITA OVA PREPUCAVANJA- POKOLEBAO BI SE... SVELI STE ISLAM NA COCA COLA REKLAMU, LOKALIZME O SRBIMA I BOŠNJACIMA , ŠTA NEVALJA KOD DRUGIH RELIGIJA, U RUCI DRŽEĆI COUNTER, BROJEĆI KOLIKO MUSLIMANA IMA SAD NA SVJETU, ITD... DAKLE, BOG JE JEDAN (PA I KOD KATOLIKA), A AKO JE VJERNIK - SVE JE TO IZMEĐU BOGA I NJEGA. ZA NAS OBIČNE SMRTNIKE, BITNO JE DA SI ČOVJEK
Ako on zeli da mjenja vjeru, kakve to veze ima sa vama?? Vjera je nesto sto se tice pojedinca, ili bi bar trebala biti. A sto se tice \"nasilnog uvodenja Islama\" kao sto je neko rekao, zanima me da li postoji neka vjera, koja nema \"krvi na sebi\"? Neko ce reci kako je Muhamed ozenio dijete, neko drugi bi mogao reci da katolicki svecenici seksualno iskoristavaju djecu vec stotinama godina, pa sve do danas. Kad covjek pogleda oko sebe, vidi sta se desava, vidi da su vjere odavno \"podbacile\".
\"Vjeruj u se i u svoje kljuse\". Sve ostalo je prdimahovina.
dobro dosao...vec si bolji musliman od bosnjaka...
prestace da razmislja o prelasku kad skonta da ne smije piti i jesti prsutu, sunku i slicno
Sramotiš Katoličku vjeru kretenu. Nije te Bog dao bezveze da budeš Katolik...eeeeee
sad je kod katolika jedno mjesto slobodno pa razmišljam da se mijenjam sa Liamom
sada će Srbi reći da je poturica
gdje je Jale danas zabrinuo sam se? Moj dan nije uspješan ako njega malo ne zivciram
LIAM ĆE ISTO TAKO PROMIJENITI I ISLAM
hehehe, to je bilo dok je bio u istambulu, ali cim se vrati kuci, doci ce sebi, i opet biti onaj stari.
nema šta da razmišljaš, prelazi
Ovaj smart je glup ko ku.ac.
Covjek je slobodan da uradi to u svakoj civiliziranoj zemlji, ali nek proba uraditi obrnuto u recimo Iranu ili nekoj drugoj vukoprcini nece zoru docekati.
Nije Meki nego Mehki.