Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto je usvojila katolika?? BIH4EVER
haj razumijem kad se medju starijim generacijama siri mrznja na nacionalnoj osnovi, ali kad vidim da je i medju mladima tako, onda je to fakat tuzno. Zasto jednostavno ne mozete da vidite da je jedna osoba ucinila dobro djelo, nebitno cak i sto je slavna, a kamoli da li je srpkinja ili sta vec.......fakat tuzno :(
hajd razumijem kad se medju starijom generacijom siri nacionalizam, ali kad vidim da je i medju mladima tako, onda je to fakat tuzno. Zasto ne mozete samo da vidite da je jedna osoba ucinila dobro djelo, nebitno cak i sto je slavna, a kamoli sto je srpkinja ili sta vec.....stvarno tuzno :(
falio je sindjelicki jos jedino obrezan pimpek u familiji nakalemim joj kaktus na bundevu .
Hoceli prvo taj buduci jovan bit ispitan dal je CISTOKRVNI srbin,ma odves ce ga crna krvava brena kog krvolocne doktor plavsic baba roge na kontrolu. Sve u svvemu jedna obicna srbska drolja bez savjesti i svijesti! BiH4EVER!
E jeste vam vijest ,koga vise ova droljetina interesuje,kakav sajt takve i vijesti!
Seljančuri fahreti je bilo bolje da je usvojila neko siroče čije su roditelje ubili oni čiju je uniformu nosila...nego da,jadna, pokušava biti balkanska Madona.
hehehehehehehehehehehehe smijesno ocam
boli je briga ako joj ga ukradu, nije njen
Kraljica je. Najvrijednija zena na svijetu. Blago maleckom, bice sretan.
Divno! Sretno je to dijete. :) VOLIMO TE BRENO
NEK USVOJI NAŠEG EMIRA HADŽIŽUĆU , KOJI ĆE NAM KLINAC......HA HA HA
KOBILA.....
Evo, nek\' usvoji i mog \"malog\"
fino od nje