Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Zasto sugate stranicu sa ovakvim kretenskim vijestima i slikama ove dr.olje
prva scena brena drzi unuka u krilu i prica o davnim vremenima
Pricaj te sta hocete al\' zena je napravila cudo od karijere i postala bogata. Mozda je volimo il\' ne al\' trebamo objektivno priznati imala je i ima utjecaja na show biznis na tim prostorima.
@commi, pa sto si promijenio nik! A VOLIS DA SLUSAS BRENU, HA, SELJAK OSTAJE SELJAK!
Tek da se zna ova žena bukvalno leži na parama...to svi znaju u srb tako da lova nije motiv
dok se stoka takmici ko ce biti bolji i veci bosnjak i musliman, pametni to ostavljaju po strani i zaradjuju, zive zivot! nije mi jasno u kakvoj utopijskoj verziji svijeta vi zivite, ali samo naprijed, tim vece sanse za uspjeh onima kojima nacionalizam nije najbitnija stvar u zivotu.
nece valjda fakat snimati film?
Ja čuo da če biti gavni igrači general Dudaković i Naser Orić
Oskudica zabave za seljadiju.
Naravno, vole ih djeca i svi ostali čiji je IQ manji ili jednak 50
nabijem je na belegiju
Meni su njeni filmovi super,vole ih i djeca
Odlično, super vijest. Ja sam veliki fan Brene i Emira. Imam sve njihove filmove. Smatram ih velikim umjetnicima koji su svjetskog kalibra. Sad ću da dopunim kolekciju filmova. Jedva čekam premijeru. Ako bude u Sava centru 100% idem u Beograd. Sve njihove filmove sam po 100 puta gledao. Znam sve dijaloge napamet. Oni su meni pravo kul i simpa. Ja ih jako volim. Nadam se da će Brena opet doći u naš prelijepi grad Sarajevo gdje je svi mnogo volimo. Uvjeren sam da i ostali moji dragi sugrađani misle ovako kao ja. Draga Breno nemoj stati samo na 4-tom nastavku. Živa ti nama bila pa snimila još 44 nastavka ove kultne serije. I moja djeca tebe vole kao što te volim ja. Evo pišnuo sam u gaće od sreće.
Odlicna vijest, kad ce opet doci u Sarajevo da napunimo zetru i kosevo!
Kako samo bali n k u re vole Srbe to je neshvatljivo. Sve muslimanke pripadaju nama.