Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mu vjere ko da je drzavljanstvo...
HAHA TIPICNA PRICA... AKO NISI ZIDOV NIS COEK STARU IM
ne treba on prelaziti na judaizam kad je svakako iluminat
Јудаизам је једина религија на свијету у коју не можете прећи. Да би неко био Јевреј, мора бити рођен у Јеврејској породици.
tu se radi o nacionalizmu, jedinstvu prouzrokovanom velikim kapitalom. Uzmimo da dva brata imaju ogromno bogatstvo i kad rade posao prvo gledaju na krvnu srodnos i tako biraju partnera.sve je bilo podnosljivo dok nije preslo na globalni nivo.Ta tehnika dva brata se u modernom ekonomskom svijetu zove KORUPCIJA. Ovo je glavni uzrok krize u kojoj se svijet nasao. ONI ce opet napraviti veliko s.... po svoj prilici
Sve sami vjernici na baterija danas u svijetu, a niko veze blage nema o svojoj vjeri i u tome u sta vjeruje, niti se drzi toga. Fuj!
a jest i ona neka vjernica, gluposti, dosadno im
Ako si druge vjere trebas otici 3 puta u sinagogu i traziti da se preobratis i tek zadnji put ce te prihvatiti ako si siguran da to hoces uciniti. Inace djeca majke jevrejke su jevreji. Ako je otac jevrej a mati krscanka onda su djeca krscani.
Htjedoh napisati koju al vidim da si vec napisao pa cestitam! Dodao bih jos Madonu,Briney Spears i vecinu u Hollywoodu. Jevreji su vecinski vlasnici medija u USA i GB. Mnogo zidovskih zvijezda je stvoreno u zadnjh nekoliko decenija. zadnjih par godina sve vise i vise otvoreno govore o tome na ovaj ili neki slican indirektan nacin...Jevreje ne mozes po imenu skontat jer oni uzumaju ime i prezime sredine u kojoj se nalaze. licno poznajem ljude koje imaju bosnjacko ili srpsko ime a sluzili su vojni rok u Izraelu i imaju pasose..... Cudan su jevreji narod.
papučaruuu
i ja bih zbog Bar Rafaeli promjenio vjeru :D
Koja zrtva zbog ljubavi, samo kre.ten se moze odreci vjere zbog djevojke, mada clanak naravno nije tacan, jer retardi.rani novinari sa sarajevo-x nisu informisani da se ne moze konvertovati u judaizam!
ovo vjerovatno spada u novinarske traceve, no kad bi to bilo istina Bar bi vjerovatno bila presretna sto je momak toliko voli...a sa zenske tacke gledista uvijek imam simpatije prema muskarcima koji se \"zrtvuju\" zbog ljubavi
valja mu se obrezati i prestat jest krmetinu
Kakvi ste vi kre.teni, na judaizam se ne moze preci, sto neko rece... Jevrej moras biti rodjen, ali to nije nikakva prepreka da oni sklope brak, samo ce njihova djeca biti Jevreji, ali Di Caprio nece! @@svaka Di Caprio nije prezime srpskih korijena, ali sam ubjedjen da tvoje jeste, zato tako i reagujes :)
Pa uvijek mi je i bio ko ćifut
sve ćestitke Leo sad si ćifut možeš karat i sestru