Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je trebalo napisati - okolo je suma ili okolo su stabla? xD inace cool lik, nije dozvolio sebi da padne za slobodu u 27-oj ;)
Trebalo je napisati okolo JE drvece, a ne SU drveca!!
Vi ste meni svi skupa naprosto predivni!
Koji car, moze sebi prisustiti sta god pozeli a lik pobijegao od civilizacije, kao sto bi svaki pametan covjek uradio. Samo bi ja josh poveo neku mackicu da mi pravi drustvo umjesto psa :D
Meni sad vise nista nije jasno....
koji si ti pacijent
Zivi u prikolici,, ja kokuza od covjeka.
Dobro je napisana recenica )((/$/$ vas u labrnju hatersku. Okolo su šumovi i drveće. Okolo su šumovi (znači nešto se miče pa pravi šum) i drveće (množina za drvo). Nije mi jasno kako ste tako retardirani.
ja bih zivio i u ćenifi, da je na Bahamima...
jbt, kliknem na komentare i dobijem besplatan čas gramatike. lektore, znam da se jbt ne pise jbt, pa bih zamolio za ispravku.
23 komentara koja govore o drvetu a tema je sasvim nesto deseto hahaha,super ste
svaka cast majstore, hebo one sponzoruse, koje dnevno trose 5000 dolara, pas je najbolji covjekov prijatelj! Samo naprijed!
ma pametan boli ga k... čovjek ima love ali opet je rahat i u prikolici a vidi naših političara milionera zaradjuju tako sto nama kradu iz usta, i tu su vile, stanovi kuce pm... da provedu nocu prikolici pa to bi bilo ravno ubistvu kompleksasi m.. im j.... sve ih na lomače treba
ne mogu ovih lektora nikako. Kad nešto šumi stvara šum. Šum je imenica gore korištena.
Pa i šumovi su pogrešni, valjda je samo drveća i šuma. ~ ~
pod svi redom podrazumjevam i doticnog gospodina iz sume
mozel vako? potegnete me za ud svi redom?