Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gostuju u begeu sledece godine, black sabbath, najbolji od najboljh realno! :)
Idemo Ozzy! Pustite ove turbofolkere koje misle da znaju sta je muzika sa Acom Lukasom, Sasom Maticom i ostalom kompanijom. \\m/
Naravno da spada u najveće legende Rocka. Vi kojima je turbo folk vrhunac muzičkog obrazovanja i nemate pojma ko je ko u rock muzici, ne komentarišite. Toliko ste konzervativni (pogledaj riječnik stranih riječi) da bi vas se i Margaret Tačer postidila. Za takve je Ozzy davno i napravio pjesmu PARANOID. Fuj! LONG LIVE OZZY!
legendarni? E svaka vam cast. Samo naprijed.
Jesi odvratan kretenu sotonski, fuj na što se omladina ugleda. j.e.b.o. te ričard holbruk i sva familija rotšild...
najbolje bi bilo da si zavrsio u horor filmovima. Ne treba ti maska.