Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atta girl.
zanimaju me medugalaticke mogucnosti !
Ako cemo iskreno, Lana uvijek igra na kartu neke fufe iz 60tih gdna proslog vijeka koja je toboze sofisticirana i nadsve umjetnicki nastrjena dusa... kladim se da nema pojma od zivota i da je svaka njena izjava unaprijed stovrena samo kako bi se rauzlikovala od ostalih pop pjevacica na sceni... ukratko.. boring.
kad nemas glasa onda moras svasta raditi da opstanes
you would know..
pa upravo si definisala feminizam kao primamljiv koncept žene. *ebem ti nepismene ljude. kontradiktorni u istoj izjavi.
Ni mene vala, al' opet bezobraznici iz redakcije nece da me intervjuisu
a nju hoce? daj izjavu za dejlimejl zavrsit ces na kliksu za 10 minuta
...kad je žena lijepa, pred njom su na koljenima i muškarci i feminizam :)
Curo draga. Ni muškarcima sama ljepota ne donosi uspjeh, a pametne žene su uvijek imale bitnu ulogu u društvu. Što se tiče glasanja, na koliko si izbora izašla do sad?
Što si ti nešto ljuta!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)