Poput Angeline i Brada
0
Lady GaGa želi usvojiti siročad
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽALOSNO JE ŠTA SVE OVA SPODOBA JE RADILA DA PRIVUČE PAŽNJU NA SEBE I USPIJE. DANAS AKO SI NORMALAN,NEMAŠ NIKAKVE ŠANSE DA BUDEŠ PRIMJEČEN.... FREAK....
Kukuuuuuuuuuuuuu
Čuj da rodi?! Ova spodoba nije ni muško ni žensko, nego srednji rod... Izgleda k\'o žensko a među nogama ima mali penis... U glavi propuh, tako da Ono ne može da usvoji sebe a kamoli neko siroče!
postoje dvije vrste poznatih, oni kojim utice karijera na ponacanje i onim koji ne utice.. Gaga je ovo prvo, tako nek prvo usvoji sebe pa tek onda nekog drugog..
ali niko je nece!
Pa nek rodi sebi!
mene bi isto fakat bilo strah za ovce kad bi ih ona cuvala...
NE RISE
ovom gurbetu i ludjakinji ne bih dala ovce da cuva a kamoli dijete
Niko od vas nema pravo da kaze da njoj treba zabraniti usvajanje i da je tesko njenoj djeci... Ona kao i svaka zena na svijetu moze da bude majka i ima na to pravo. Ni ja ne volim njenu muziku, ali postujem njen rad, stav i zalaganje za svijet... Ono sto je najbitnije ona ce svojoj djeci omoguciti novac i naucit ce ih onom najbitnijem VOLI SVAKU OSOBU JEDNAKO (bez nacionalizma, rasizma, homofobicnosti - za sto se ona ustavri i bori) Da su vas vase majke tome ucile, sada nam ne bi cuvena drzava bila tu gdje jeste - na samom dnu Bitno je da je Bosanac uvijek upravu i uvijek sve zna... a pogledaj gdje je Bosanac danas a gdje Amerikanac :)
This woman freaks me out! Don\'t like her face.
tesko onom djetetu koje ona usvoji xD
treba jooj zabraniti usvajanje djece jer nije normalna