Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozivam ove maloumne stvoritelje ovakvih članaka da shvate konačno da nikoga od nas (koji dolazimo da bi pročitali nešto pametno i korisno) ne zanima život ovih masonsko-čifutskih spodoba i kojekakvih bjelosvjetskih kurwica. O D J E B I T E ! ! !
kako se ona oznojila u toj gumi haha
zar vas ista cudi ?
ljed i Gaga,ista si ko moj mali kad mu navucem ku.rton,taki i on bude sav u gumi :P
hebhala vas ova chvaka bolii me chuna za nju...capi joj se osafunjala u gumi
Lejdi Gaga ima oči odostraga, prištić nasred lica, kao džambo pica!
Eto kako se zna da neko odskače!
da Bog Mili sačuva i sakloni
Tuka se pojavila ovako da budale kao vi pišu o njoj.
ova non stop proziva ovu Beyonce...ako pogledate i njene pjesme na youtube koje se slušaju unazad... BACKWARD MUSIC ...i sakrivene poruke spominje Beyonce i svoju ljubav prema njoj...pored Satana đavolskih poslova itd...
ženski frik