Ne prestaje da šokira
0
Lady Gaga se "porodila" na pozornici
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja koza. ovako se moze ponijeti svaka druga tinejdzerka sa ulica sarajeva ili bileće samo je namažite sminkom i dajte joj priliku da skace i pokazuje kako je centar kosmosa, centar šupka. jadna pupica, jadna djecica, jadna gagica; cemu sve to? jer, sljedeci put gagica će da se pokaki na bini, i, gle čuda; zaneseno cemo svi klicati kako je to krajnji izraz umjetnosti i onog što je cool i pomodno. ma gonite se i vi i vaša stupidarna ideologija zaglupljivanja i pokoravanja ljudskog razuma!
Masonerija !!!!!! Cionistica !!!!!!! Dedžal !!!!!!!!!! Haaaarp !!!!!!!!
sprda se sa onim najsvetijim za jednu zenu
OMG -.-
iiiššš šejtane!
I J.E.BO I V.A.M.A BO.G MA.JKU CECINI I SEKINI FA.NOVI ,!! GLUMITE MUSLIMANE,ZA BAJRAM SE OPIJATE UZ ACU LUKASA HAHAHAHAHHAHAHA UMRITE KONJINE SELJACKE ,A Ova vam K.Urv.a sMeta sad nesto!
J.E.B.O. J.O.J B.O.G . MA.J.KU !!!
Eto nek su vase cece i mece \"muzicarke\"... Lady Gaga barem ima neku poruku, naucite engleski, mozda skontate nesto...papci!
O Boze dragi, kako je glupo do bola, uzas!
fuj toje ono sto zapad forsira
kako odvratna.....fuj
Porodiće se ona baš ako joj ga ja zavučem !
BLABLABLABLABLABLABLABLABLA..........