Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha koja glupaca, tako joj i treba.....ko je j.e.b.E. trebala je glavom spucat od klavir
Ko je s djavlom tikve sadio, nije dobro zavrsio. Iluminatska marioneta. Fuj. Jedan je Bog !
toliko je postala dosadna...nek je pala
Jadna, baš je trehnula!
Ljudi, koji vam je? Ona nije zasluzila da pricate gluposti da je ona djavo, da je ovo radi popularnosti, ili da nema mozga. Ona je pjevacica koja postaje sve bolja i bolja i vala bolja je od 90% aktuelnih muzicara danasnjice. To je zena sa mudima, kojoj je bar donekle stalo do njenih fanova. Mogla je i gore proci, mogla je da stopira citav show. Ali ne, ona je nastavila kao da nista nije bilo, jer ne bi bilo fer da stane kad je vec dotle dosla. Show must go on. Sram vas bilo sto joj zelite samo najgore, bas ovdje pokazujete ono najgore u ljudima.
Ja stvarno ne znam ko nju slusa!! Licno, smatram da je svoju karijeru zasnovala na imidz, a ne na \"muziku\" (ako to jos mozemo zvati muzikom). Zao mi je novih generacija, jer ne znaju sta je stvarno muzika!
uzimam drogu uzimam mikrofon...penjem se na stolicu i jednu nogicu na klavir...na po poda mi puce dupe....nastavljam pjevati sto je najgore niko mi ne plješće....
POZELILA CURA DRUGI SVIJET,PA JA!
R A S P A D S I S T E M A! ! ! !
Sto li nije glavom fisnula i ne digla se vise
Nakaza. Da Bog da udarila glavom onom ruznom i i iscurio joj mozak.
Dobro je prošla...mogla je pasti
Ne bi me iznenadilo da je i ovo namjerno odradila zarad popularnosti. :)
pa nije se na klavir okliznula, nego na klavirU :D oklizne se na koru od banane :D
Pada s klavira ko u bazen
uzimam kesu, uzimam papir... stanem na klavir, gledam, padam...
okliznuti se na klavir, neprocjenjivo!