Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma lady gaga je zakon ima fora pjesme i sve ostalo
\"Lady Gaga se oblači kao prostitutka\"....KO GOD TO KAZE NEK POJEDE JEDNO VELIKO GOVNO.POGLEDAJTE PRVO SEBE PA ONDA NJU...SELJACI JEDNI NE ZNATE STA JE DOBRO A STTA LOSE..
Ovako!!!Lady Gaga,ako se oblaci kao prostitutka,to ne mora znaciti da je to....Njezini prijatelji ponasaju se dobri prema njoj a iza leda joj nema sta ne govore....Oni svi to tako govore za nju jer su ljubomorni na nju.Lady Gaga ima predobar glas i ona je sva predobra zato je ja i volim...I tko god misli da je ona ruzna ruzan je on...ona ima para i para,al ipak nije kao druge poznate osobe s tim parama da se hvali....A i ja priznajem da meni Lady Gaga ima ruzan nos,al ona da je krava ona bi njega operirala,ali nece zato sto je ona zadovoljna s svojim izgledom.Lady Gaga je najbolja......................