Zadovoljna novom bojom
0
Lady Gaga postala brineta
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u mene onaj dole postao ćelav. Ja meraka
Men\' se diže dole, ne znam vama ! Ja sam travetit, transvestit, ili kako ti ga god, bio sam musko, a sada sam zensko, i dalje sam ostao ruzan ko malo ko !
lady smeće bila ,postala i ostala smeće
ružna brate ko lopov!
Gagovo prefarbavanje kose ima odprilike toliku informatvnu vrijednost kao ove svakodnevne izlive nižerazrednih etnofašista iz ravnogorskog fakulteta za progresivno č.e.tništvo i ostale k.r.e.tenizme
vise Gaga nego Lady
A viđu obrve, ka soko sivi, ka u međeda viđena :) , a nu mrče :) ! Jao joj obrva, pa deblje nego u mog dede il onog Radosava, pa sto ih jadna ne stanji, il je i ovo fazon za sok publike :) ! Kolki je gabor, nikad ne skida naocale, jer lici vise na musko, ista Radosav :) ! GaGA RADOSAV :) !
Jao ublehe!
ovo u rovinju na plaži preludoooooo!
koga zaboli k.u.r.a.c. za ovu raspalu sotonisticku dronfulju
a guta li spermu često kao što mijenja odjeću i boju antifriza ??
Gaga, Gaga-na gov.no si nalik!