Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebala vas vise ona, po 20 clanaka dnevno, neko je ovdje opsjednut sa ovom sotonistkinjom
hvala na iskrenosti
Ovi su mi gori od Karleuse i Vranjesa!
”Oboma”
Oooooooo, caught in a bad romance...
Jbt u kakvu smjesu je se ljudski um pretvorio,zar je moguce da su ljudi pre 3000 godina bili inteligentniji i svjesniji okoline u kojoj se nalazimo. Ovo je globalna epidemija hronicne neizljecive umne retardacije gdje je ljudski um sveden na minimum Razmnozavanje Prehranjivanje Podjela u plemena i sto je najgore postali smo najjeftinija potrosačka roba i postali smo robovi KAPITALIZMA I DEMOKRATIJE.
@APOPHIS Idiokratija...
Ugrozise joj kraviji ego🤗😃
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Hollywoodu se nezna ni međa ni žena... Samo jaši, milioni koje posjeduju im to dozvoljavaju. Jack Nickolson se hvalio još prije 15 godina da je "puko"1000 žena.
znaci dobijas ga redovno. sto ti ga ne bi zabio, ionako te niko ne ferma.
@NemaSecera budi malo obzirniji, povrijedio si joj osjećaje sad