Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sa siguran da je ovo Marilyn Manson dvaput maskiran.
Priznajem da sam samo procitao naslov bez da sam se udubio u izvijesce...Ipak. Uredniku ove rubrike, ovim putem, zelim uputiti iskrene cestitke na prenosenju pravovremene i jako bitne vijesti. Uz to, mu/joj zelim poruciti da bi mu/joj opsovao mater ali mi mama ne da da psujem. Hvala
ček jel to ona što joj kraljica elizabeta neki dan uručila prestižni orden???? kao za zasluge za engleski narod tako nešta hahhah joj provale , kaže čega se pametan stidi budala se ponosi
Ova nije normalna kada ce ona skontati da nije uredu ..Njoj treba gomila operacija pa bude ljepsa..Treba smrsati ??? treba na operacioni stooo. Kako je samo neko moze usporediti sa madonnom GAGA je nula za nju.
M ato je jedna obicna kravetina
GLUPACA OPICENA TOTALNO,ZIVE VEZE NEMA O ZIVOTU,SAMO SE DERE I KREVELJI I TO SAMO ZNA,PROSTITUTKA KOJA MJENJA MADONNU JER ONA SE ENO SVA VISE SASUSILA SNIMALI JE U CRKVI BEZ SMINKE PA BOLJE IZGLEDA ONO PROLJETNO STRASILO ZA KOKOSI I PTICE.
Bebe RASTU i razvijaju se ludom brzinom. To trazi jako mnogo energije. Od hrane za bebe se moze samo udebljati - nikako smrsati.
Ne zanam kako se usuđujete vrijeđati ovako veliku ličnost. Sramota
fkt ne razumjem po čemu ova prikaza odvratna zaslužuje da bude u medijima, al baš svim svim svim?????? wtf?
U pravu je. Jeste debela
... i neka se rokne sacmaricom u facu da finisira zahvat.... Kakve sve kvazilicnosti okupljaju paznju da je za nepovjerovat.