Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce sve da imaju, da se pederisu a opet da imaju djecu. Nemam nista protiv gay populacije, ali je ovo zaista degutantno! Zamislite kakva posljedice ce ovo dijete imati. Dva oca koja se drze za rucice i kuma laidy gaga. Fujj. Ovo usvajanje djecev gay parova treba strogo zabraniti! Zaista ovo ne vodi dobru.
odoh povratiti ! :( jadno dijete !
mislim da svak ima pavo da ga prima gdje on/ona hoce ali da li ta djeca mogu da kazu sta zele da li njih neko pita kako se osjecaju a svi vi i vasa djeca se lozite na lady gaga slusate pjesme idol milionima mladih i svi vi to odobravate a .... a neznate da li je musko ili žensko i da li je ona/on i da li je to ispravno njeno/njegovo nakaradno ponasanje i izlazci na scenu ulicu ili vec gdje.... znam samo da se gay populacija širi brže od vjetra upalite TV sve feminizirani voditelji boze sacuvaj pa da je normalno nebi bila legenda o Adamu i Evi vec bi bilo ..... Adam i Safet ili John i Stefan i sl.
@Jaca JADRANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???
@ Dvaplusdva Homoseksualci ne opće sa članovima porodice. Ignorance is bliss.
Joj sve neki čistunci i moralisti a da nije puno toga sakrivenog ispod površine ne bi imali potrebe da \"brane\" čistunstvo i moral. Haj mene možete ali onog gore teško da će te zaj..
@Daniel: Nabijem ti mamu u analni otvor.
Jadna djeca jadna djeca jadna djeca. Stvarno jadna. Mislim ona što ih je hodža zlostavljao.
Pozivam je da bude kuma Mili i Čovi.Dobro se taslače.
hell yeah the freaks come out
@daniel Samo jedno pitanje i molim te da mi obrazlozis odgovor ma kakav god on bio: Da li je tebi normalo npr da opcis sa svojim ocem? Ako ne, bas me zanima zasto?
kill illuminati!!!
jadno ovo dijete. otac i otac pederi a kuma pola musko pola zensko. :( Ovo treba zabranit bar zbog jadnog djeteta. FUJJ
Zna se ko se mora voliti iznad svega i Jedini obožavati. Sve ostalo je zabluda. Elton John, Lady Gaga, Charles Darwin, su samo karike u ogromnoj mašineriji čiji je glavni zadatak uvjeriti vas da neće doći dan kada će sve što ćete imati biti vaša djela..
@Lejla A jest? Pa ako je jedino normalno da dijete ima mamu i tatu onda moramo odmah oduzeti djecu svim samohranim roditeljima, da li zenama ili muskarcima, nebitno? Cijela paleta primjera postoji kako sve ono sto ti pod normalnim smatras ne funkcionise. Istina, da djecu je potrebna majka i otac ali tek nakon sto upoznas jedan gay par i jedno dijete takvih roditelja mozes se javiti da mi kazes kako nisu normalni. Ti kao zena bi barem morala malo vise razumijevanja imati. Do prije 50ak godina nisu zene mogle ni glasati jer je neko rekao kako su diza bica pred Bogom.
Danijele, imati porodicu nije neka \"ljudska prava\" nego prirodna posljedica odnosa izmedju muskarca i zene. Nije niko kriv sto homoseksualci ne mogu da se mnoze. Takva je priroda.
Normalno da mijesam! I ovdje u Njemackoj je biti gay bilo zabranjeno zakonom i to ne tako davno! Ali su ljudi shvatili sta je ispravno i nakon sto su takve zakone ukinuli jel se desio smak svijeta u Njemackoj? Gdje je ta sodoma i gomora o kojoj se tako cesto prica? Ja ne vidim da je Njemacka propala zbog pederluka! Prvo ocisti ispred svoje kuce pa onda kritikuj susjeda.