Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li postala milijarderka ili treba ds uplatim cvaju ?
Raširi noge bogatašu i on će ti obezbijediti tržište. Dakle ništa ona nije samostalno uradila, osim što je legla, čučnula ili okrenula leđa pognuta malo naprijed. Ljudi proizveli neko sranje od šminke, napravili joj logo i dali prostor u medijima. Ona ima milione - milijardu, drugi imaju desetine milijardi od toga i plus njeno međunožje.
Gdje joj makar jedna fotka sa Zaceragom sto joj je nspravio ovog malog andzela
aMdjela! ni sa tedkom ni jedna :(
Hoce li se i ona predozirati sa 28 ?
Sta ti je zivot ima 21 godina a vec ima dijete i milijardu dolara. Kod nas Emina, Fatima i Lejla se*u imaju po 30 godina nece da se udaju kaze traze momka koji ne radi u preventu za 380KM bruto
Jbt milijarderka, ja nikad cuo za nju nisam... Moram prestat sa izletima u prirodu i vratit se normalnom zivotu.
lijepa je nema sta
Ove Kardasijanke ne mogu bez crne belegije
@hasan_gorazde jesi glup ko da si iz gorazda
"Nove fotografije sa Stormi uslijedile su dva mjeseca nakon što je Jenner obrisala sve fotografije bebe s Instagrama i kazala kako još ne želi dijeliti slike svoje kćerke." - Baš je mamica dosljedna. Ono kao, kačenje slika djeteta novorođenčeta na socijalne mreže nije OK ali kada već napuni 2 mjeseca to je sasvim OK. Starletina prezentacija u javnosti je jača od bilo kakvih postulata.
Isfraile, zar nije vrijeme da puhneš u rog? Vidiš u šta se ovo ovdje pretvorilo.
Zalibo me qundara!
niti banke zute!
@lale gator sebe lazes prijatelju
Divne djevojke, na majku. Pravi tip za dovest u kuću.
dovedi ti Muneveru sa 3 zuba ;)