|

Kristin Davis tužna jer neće snimati "Seks i grad 3": Voljela bih da smo dovršile priče naših likova

Kristin Davis tužna jer neće snimati "Seks i grad 3": Voljela bih da smo dovršile priče naših likova
1
Klix.ba
1.10.2017. u 20:12
57
komentara
1

dijeljenja
Kristin Davis tužna jer neće snimati "Seks i grad 3": Voljela bih da smo dovršile priče naših likova Foto: EPA-EFE
Glumica Sarah Jessica Parker nedavno je objavila da je otkazano snimanje filma "Seks i grad 3", a njena kolegica Kristin Davis (Charolotte) je priznala da joj je zbog toga slomljeno srce.
"Volim se osvrnuti na slike iz naše duge historije 'Seksa i grada'. Jako sam sretna što sam glumila Charlotte tokom svih njenih uspona i padova. Istina je da nećemo snimati treći film. Voljela bih da smo posljednje poglavlje mogli napraviti po našim uslovima, kako bismo dovršili priče naših likova. Jako je frustrirajuće jer ne možemo to poglavlje podijeliti s vama. Zato imamo naše uspomene. Molim vas da budete svjesni da smo tokom svih godina osjetile vašu ljubav i podršku i zahvalne smo na tome. 'Seks i grad' zauvijek u našim srcima“, napisala je Davis na Instagramu.

I love to look back at the pics from our LONG history of Sex and the City. I am incredibly lucky to have gotten to play Charlotte through all of her ups and downs ( epitomized in one of my favorite episodes here). It is true that we are not going to be able to make a 3rd film. I wish that we could have made the final chapter, on our own terms, to complete the stories of our characters. It is deeply frustrating not to able to share that chapter (beautifully written by MPK) with all of you. So we will just have our memories, but please know that all of the love and support for us through the years is felt by us and we are so grateful for all of you!SATC forever in our hearts ❤️💗❤️💗❤️💗❤️💗

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) onFranšiza je od 1998. do 2004. godine emitovana kao serije, a potom su snimljena dva filma. Posljednji film "Seks i grad" prikazan je u kinima 2010. godine i zaradio blizu 300 miliona dolara.
Prijavi grešku


Komentari (57)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...