Showbiz
1

Kraljice silikona: Roditelji nam plaćaju plastične operacije

Klix.ba
Tijana Đuričić i Sanja Jojić
Tijana Đuričić i Sanja Jojić
Studentice Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) iz Beograda svojim izgledom šokirale su cijelu regiju. Međutim, to njih nimalo ne potresa već s ponosom ističu da im roditelji plaćaju operacije kojima se podvrgavaju.

Tijana i Sanja su rođakinje. Imaju isti broj plastičnih operacija, kod istog estetskog hirurga, objavio je Blic.

"Imamo svoj stav, svoje mišljenje, sretne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku porodice, a svi ostali mogu samo da nas ostave na miru i gledaju svoje živote jer su naši savršeni", kazala je Sanja.

Ove crnke, koje su imale toliko intervencija da mnogi misle da su bliznakinje, nakon što su objavljene njihove fotografije sa jedne humanitarne zabave izazvale su buru negativnih komentara na internetu.

"Nakaze", "greške prirode", "antireklama za plastičnu hirurgiju" - bili su samo neki od izraza kojima su ih pisali oni koji su vidjeli fotografije.

Mnogi su se zapitali za njihovo psihičko zdravlje, a ove dvije "kraljice silikona" uprkos svemu tome kažu da je sve na njima lijepo.

"Prestali su da nas bole negativni komentari. Roditelji su uz nas, čak su nam davali i novac za operacije. Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigdje ne radim, već studiram", ispričala je Tijana koja ni sama ne zna tačno koliko je "plastike" u nju ugrađeno, ali dobro zna koliko je sve to plaćeno.

"U sebe sam uložila preko 10.000 eura, Sanja također. U mijenjanju izgleda imale smo podršku i estetskog hirurga. Muškarci se ne plaše da mi priđu, mada sada nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lijepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao", zaključila je Tijana koja se na ovome neće zaustaviti, uprkos reakciji javnosti.

"Na licu smo uradile sve operacije koje smo željele, a grudi smo uvećavale više puta. Sada su na red došli drugi dijelovi tijela. Zakazale smo operaciju stražnjice nakon Nove godine. Koštat će nas između 3000 i 4000 eura. Jedva čekamo“, kazala je ushićeno Sanja Jojić za Blic.

Devojke su istakle i to da često izlaze, ali i naglasile da same plaćaju svoje račune.

"Nismo sponzoruše i ne dozvoljavamo da nas tako tretiraju. Kada nemamo momke, kao što je sada situacija, izlazimo same. Inače smo devojke koje žive život punim plućima", kazala je Tijana.