Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vidim nista provokativno u ovom izboru odjece i obuce.. mozda je kraljica ocekivala da ce ova muslimanka doci u opancima???
Odo ja jest svoju sirotinjsku kalju
MENI SE LICNO NE SVIDAJU I JA IH NIKAD NE BI OBULA ZBOG TOGA!!! A KOJE VISE KRALJICA, PA AKO JE SEBI JE!!! JEDAN HLADNOKRVI FOSIL JE ONA!!! AKO JE ONA PRVA DAMA BRITANIJE PA I OVA JE PRVA DAMA TURSKE!!!! KRALJICA SE OBLACI KAKO ONA HOCE, STO SE NE BI GOSPODA GUL OBUKLA KAKO HOCE!!! LJUDI SU SLOBODNI, OSTAVITE IH VISE NA MIRU!!!
Sorry, ali cipele izgledaju kao za kakvog posla u nocnom baru a la Go-Go plesacice ili jos gore, dame za satne usluge. Totalno neumjesno za jedan susret sa kraljicom... Ja ih ne bih obukla ni uvece u kakav klub, a kamoli na neki zvanicni event! Propast!
Ima milion srpskih sela u kojima nema nijedan jedini WC! O kupatilu da ne pricam
AHAHHAHAHAHAHAHHA joj gledaj face na drugoj slici :D :D AHAHAHHAHAHAA .. Jaoo Boze :D :D Mislila baba da ce muslimanka nece znati obuci xD xD
ZABORAVIO SI seljacko narod srbsko.... prosetaj malo po srbiju pa d avidis u kojem mogucnost zivu te srbe..... ulazi kod turcina ili bosnjak pa da vidis razlika zivota.... VI STE PRLJAVI NAROD SRVBE....
U Njemackoj nema veceg PAPKA DO TURKA a poslje njih do naseg BOSNJAKA ... to su dve nacije uz siptare i marokance od kojih svi bjeze zbog nekulture
ha ha ha nema vecih kretena od tur,aka
@venecci Ma neka je GUCCI pa nije ni bitno gdje, ko i kako se nosi. Nema sta jako bistro od tebe, inace u zivotu tako razmisljas ili ?! Od drveta ne vidis sumu, zato su nam ulice preplavljene zenskim glavama koje razmisljaju etiketom (fashion tv-om) i nose markirane krpice koje im stoje kao konju walkmen. A glava.. za dobru frizuru (modernu, vidjele na fashion tv-u)..oci..za skupu sijenku i maskaru. Veliki pozdrav i tebi, i pamet u glavu.
ŠTO SU SE KRVATIĆI I \"NEBESKI NAROD \" UZBUDILI HIHIHIHIHIHIHI
gledaj turkinje, prava drolja.
Cizme-katastrofa. Duzina suknje -katastrofa. Em se na to sve usivila,bez ijednog detalja da razbije tu monotoniju...opet katastrofa. Ljankese,pa to ti je-dzaba polozaj,dzaba kes;neke stvari ili znas ili ne znas. A ona definitivno ne zna!
www.royalfamily.ba
e da i ja kazem nesta...nije nesto vec nesta... eh wakena slusaj J.E,B.E,M vam sve retardiratno et toliko od mene
sve si ti u pravu ali u jednom nisi: ovo nije koncert, nije odlazak na sijelo, ovo je posjeta kraljici. Dakle, ima protokol i sta je propisano. U Americi zena na posao ne nosi cipele otvorenih prstiju ako je u iole ozbiljnijoj frimi. Gucci i kerefeke su za slobodno vrijeme, zna se dress code za svaku prilku. Ova zena je ispala mrtva papanka eto a ti kazi sta hoces. Malo se raspitaj sta je red i obicaj i van fildzana....
izgleda zena ba...jeftino,papanski. Poznajem licno Turkinje kojima Kraljica opepelit ne moze po pameti, obrazovanju, stilu...ali ovo je doba pobuljenih laufera kojima vjera sluzi da lemaju lovu pa spram njih i hanume im. Papanka ba, nista niscim.