Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kulturni kraljevski odhebitis
Ne oprastaju snobovi ovo, to je kult koji ce se sigurno rijesiti ove male,malo blazi nacin od princeze Diane, ali dani su joj odbrojani.
Oduševila me ova vijest..😝😫
ženska "iskrenost"... kad ih čujem da jedna drugoj govore "draga", dođe mi da povratim
A ovo je samo da stvori alibi kasnije kad je smaknu ko i Dianu.
Sace pod kiriju
Da se nasi hoce odreci vlasti,pa ako bas zapelo nek zadrze sve sto su uzeli,brzo bi narod stao na noge,samo da prodisemo punim plucima nakon 25 godina,ali da Bog da jer jedno je se roditi plave krvi,a drugo je se roditi kao niko i nista pa kad gu**ca zine nema kraja.
Pametno za Meghan ali za Hari potera neeee... a.mogli su guliti Englesku kako treba do kraja zivota i postati reptili kao i baka... heheh
Meghan pornicarka
ja tereta i govana