Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satanisti
Steve Jobs, a sada i clanovi kraljevske porodice su dokaz da nazalost protiv te bolesti nismo nasli adekvatan medicinski odgovor. Kada bi se mali dio bogatstva koje se trosi na istrazivanje svemira, ratove, fudbalske zvijezde, muzicare, influensere...usmjerio u medicinska istrazivanja (ali pod pokroviteljstvom drzava, a ne farmacetskih kompanija) naslo bi se rjesenje i za to. Podrska svim porodicama koje su prolazile ili prolaze kroz ovakve situacije
Dijete za svaku bolest ima lijek samo se krije od nas i 50% bolesti su izmislili da bi nas ubijali.Ljudi probudite se konačno.