Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava Evropa se priprema za Eurosong, prave se kladionice, organizuju su koncerti u Londonu, Barceloni, Amsterdamu, ljudi se druze i promovisu svoje zemlje...samo Bosnjaka nigdje. I onda nargilasi pljuju po Eurosongu u stilu debele, ruzne cure koju niko ne zove na zabave pa je puna mrznje prema svemu i svakome
stvarno je legendarna, talentovana i posebna. Pet hiljada stranaca da pjeva i tapse, kome jos to moze poci za rukum sa ovih prostora?
Ne zna. zasto SirijA i Palestina ne ucestvuju na Eurosongu?!? evropske su zemlje koliko i Izrael!
Sve clanice EBU-a mogu ucestvovati. Moze i Maroko ali nece jer je muslimanska zemlja (samo su jednom ucestvovali cini mi se 70tih)
Konstrakta i ova pjesma je jedini razlog zašto ću gledati ove godine Evroviziju. Biti zdrava...biti zdrava...Naprijed Konstrakta, pozdrav iz Sarajeva!
treba konstraktu tjerat da golim rukama guli okorjeli i istruhli zid povrsine 50 duluma, a pri tome da pjeva pjesmu biti moler
pa napravi ti pjesmu o molerima i idi na evroviziju...
Kaki su ovo peskiri?
Sramota me bude svaki put kad ovo cujem i vidim
Mirza Selimovic mokar