Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tebe je Martin Lorens izmislio i pojavu i komediju..... meni se na tebe jarane sazali kad te vidim na ekranu.... ispadas ko harlekin iz svake kutijice
Jel' moguće da se debil skršio na trci od 40m?! I jel' moguće da debili sa klix-a još i pišu o tome?!
nisi najgluplji imaju srbi gluplji
sprint je cista eksplozivna snaga i nema puno veze sa kondicijom. Ja sa svojih 140 kila u sprintu sam uspio nadmašiti kolegu koji joggira 3 put sedmicno zadnjih 7 godina. Ali zato kad stanem, sve zivo boli.
Po tebi sada svi trebamo sjesti i ne micati se, ko ti je kriv sto si umro na 10 metru... aaa nema vjezbe, nema odrzavanja bilo kakve kondicije.
Da znas ista o njemu, vidio bi da je u top formi za jednog rekreativca. Povrede se svakome mogu desiti bez obzira na zivotnu dob i spremnost. Najlakse palamudit na klixu i hejtat sve zivo
Lik inace dobro izgleda...ali pitanje je kada je posljednji put potrcao punom.snagom.
40e su najbolje godine za IronMan-a. Kevin je možda na teškim drogama.
Sabura