Dobro se osjeća
31

Komičar Kevin Hart objavio emotivni video oporavka nakon teške saobraćajne nesreće

M. A.
Kevin Hart objavio je snimak u kojem je detaljno opisan njegov oporavak od teške automobilske nesreće koju je doživio u septembru. Ovaj komičar objavio je dvominutni videozapis na svom službenom Instagram računu.

"U osnovi, sve što trebate shvatiti jeste da nemate kontrolu. Bez obzira koliko mislite da imate kontrolu, morate znati da nemate. Na kraju dana, sve može biti gotovo, čovječe", kazao je komičar u snimku.

Hart je bio jedna od tri osobe koje su učestvovale u sudaru 1. septembra u Calabasasu, u Californiji. Hart i njegov vozač Jared Black zadobili su povrede leđa. Kako navode, nesmotrena vožnja dovela je do prevrtanja Hartovog Plymouth Barracude iz 1970. godine.

"Moj se svijet zauvijek promijenio kao rezultat sudara", napominje Hart u svom snimku, koji uključuje i inserte njega dok leži u bolnici, kako se bori s rehabilitacijom i kod kuće.

Hart je izrazio i zahvalnost Bogu i svojim vjernim fanovima te se u jednom dijelu vidi kako ovaj komičar razgovara sa svojim ljekarom koji mu govori kako će potrajati njegov oporavak jednu godinu, piše Today.